Reisagent Brabant

een reisagent vindt je op werkgevraagd.nl

kaart

The Travel Company PTA

Een droomvakantie volledig volgens uw wensen en eisen, naargelang uw budget en tot in de puntjes uitgewerkt ? Op het tijdstip dat u best uitkomt; overdag of 's avonds?
Dan bent u bij Travel & Sportpromotion aan het juiste adres!
Wij maken graag een afspraak bij u thuis op het moment dat ? tijd heeft.

Onbezorgd beleven, ontspannen en optimaal genieten;
dat is reizen volgens Travel & Sportpromotion

Na een persoonlijk gesprek maken wij een vakantievoorstel op maat volgens uw wensen en verwachtingen. Als onafhankelijk reisbureau garanderen we u concurrerende prijzen en een flexibele service.
Dankzij onze eigen ervaring kunt u bij ons terecht voor alle types van reizen, trips en vakanties. Met behulp van een laptop en mobiel internet, ben ik in staat om 24 uur per dag en 7 dagen per week verbinding te maken met alle reserveringssystemen van reisorganisaties, vliegtuigmaatschappijen, autohuur, verzekeringen etc. en deze ter plekke te reserveren

Als Personal Travel Agent ben ik gespecialiseerd in vertrek vanuit Belgi? en Duitsland.
Natuurlijk bent u ook bij mij aan het juiste adres voor vertrouwde merken zoals o.a. Holland International, JetAir, RIU, Oad, Odysseus, ClubMed, Robinson, Pegase/Neckermann, Kuoni, Vrij Uit, Impala Reizen, Holland America Line, MSC Cruises, EURAM en Silverjet.

Uiteraard kunt u nog steeds uw vertrouwde incentives, golfvakanties, groeps- en skireizen bij ons boeken!

Wij zijn aangesloten bij The Travel Company Direct BV, welke is aangesloten bij de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR) en Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Als klant geniet u hierdoor zekerheid bij het maken van uw boeking en kunt u zorgeloos op vakantie.
Tevens beschikken wij over een callcenter dat dagelijks (ma-za) van 09.00 ? 21.00 uur bereikbaar is!

Aarzel dus niet en bel of mail:

Hardenbroekstraat 7, 4834RN Breda
Tel. 076 -5152546 / 06-53516090
Email; jh.cc@travelcompany.nl
Breda
telnr : 0765152546